Pages

4 Haziran 2010 Cuma

Kurtlar Vadisi Pusu 2.Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 2.Bölüm izle,Kurtlar vadisi pusu son bölüm izle

Aramasını yaparsanız, karşınıza gelecek sonuç sayfasının üst tarafına izlemeye başlayın. Her geçen saniye burada yeni sonuçlar belirdiğini göreceksiniz. Aramada Obama kelimesini kullandım. Bu yazıyı yazdığım 2010 un ilk günlerinde ABD de popüler bir kelime olduğu için kelime ile alakalı internete her an bilgi yağıyor. Google da, “Google gerçek zamanlı arama” özelliği sayesinde bu bilgiler internete düştüğü anda siz yeni bir arama yapmanıza gerek kalmadan karşınıza getiriyor.

Bu özelliğin verimli çalışabilmesi için, google, facebook, twitter, ve myspace ile işbirliğine gitmiş. Bu sitelerin halka açık profilleri google la adı geçen siteler tarafından paylaşılıyor. Panelde geçen ilginç sorulardan birisi, spamcıların bu özelliği kötüye kullanmasını nasıl engelleyeceksiniz sorusu idi. Google temsilcisi buna, biz yıllardır spamcılarla mücadele ede ede konuda uzmanlaştık. Ekibimiz, bu teknolojinin kötüye kullanılmasını engelleyecek bir çok kademeli kodlar geliştirdi; şeklinde oldu.



Sonuç olarak, bugüne kadar seo ile uğraşıp belirli kelimelerde bir yerlere gelmek için uğraşanların karşısında dinamik her saniye değişen sonuçlar sayfası var. Seo ile uğraşanların yeni taktikler geliştirmesi kaçınılmaz olacak. Aksi takdirde bildiğimiz anlamda seo uzmanlığının sonu gelmiştir demektir. Bu uygulamanın google android ve iphone da da çalıştığını bilgisi, mobil internet hizmetlerinden yararlanan ve yararlanmayı sevenlerin çok hoşuna gidecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder